Followers

Friday, July 16, 2010

Tuesday, July 13, 2010


For all the lover!!!


Remember now by Karl Lagerfeld



the short movie was screen at the launch of the Chanel 2011 Cruise collection in St. Tropez.Featuring Chanel favourite supermodel Freja Beha Ericshen,Abbey Lee Kershaw,Heidi Mount, Leigh Lezark,Elisa and Babtiste Giabiconi!!












Enjoy!!!!







New Blood @ Elexander McQueen
--------------------------
Sarah Burton for McQ Cruise 2011








Riccardo Tisci 4 Givenchy 2010 Couture
Intimate romantic poetry






















Monday, July 12, 2010


Merdeka - 2007!
igt lagi baju ratu merdeka nih.masa tu baru je masuk collage.time tu menjahit pun terkial2 lagi.nak dijadikan cerita Plaza Alam Central n Moda kalo tak silap buat competition untuk fashion school semperna hari merdeka .theme dia Ball Gown! so stiap kolej lam kl nih kenelah hantar wakil.termasuklah Arwah Cenfad. so memandangkan yg lain taknak masuk terpaksala wanpa masuk kalo tak malu kolej katana kalah tampa bertanding..




takpe dik beli je .senyum jng masam2


lepas pegi lah beli kain , my lecturer Aunty pesan beli kain paling murah senah! kat Kamdar tu hah belambak beli lah sepuluh meter ikulah nak warna apa asalkan melambangkan bendera malaysia n hari merdeka.tapi masa haritu kebetulan ada jugak designer yang pakai kain sama.sory lencai!!!




pulas punyer pulas buatlah gaun yang ader accordian pleate ni 14 kesemuanya. merah menyala2.nak bagi nampak melayu skit siap pergi pinjam cucuk sanggul n barang2 mak andam tinggakt 15.
last minute organizer call cakap "molel bawak sendiri yer".satu hal lagi manalah kenal model time tuh hahah.tau nama jer.cari nyer cari dapat lahmodel paling meletop.



"kakak free, on je dik"


masa hari pertandingan dah lah datang sorang2 ..oarang lain siap datang dng team2 makeup artis bagai. wanpa nagn dilla je.semua dalam 11 orang peserta 10 bukan melayu !!!.lagilah mati kutu.tambah cuak lagi bila sumer model diorang pakai short dress takda yang buat ball gown? ker wanpa salah tema.dahlah diorg pandang semacam je.kene pulak buat presentation!!! orang yang lastttttt skali pulak 2!!. presentation lam kelas pun tak lepas nikan kat depan diva2.judge masa tu 3 orang Gilian Hung ,Nazleen nor, sorang lagi lupa nama.tetttttt




nak di pendek kan ceria...dan pemenag tempat pertama...jatuh kepada ..jeng jeng jeng..wan.moh..rid...yayyyyyyy.hahah cam lawak je.pastu trus call my lecturer Aunty." akak ni dah abis .. menang no satu..kan dah cakap awaklah ratu merdeka!!!" hahaha .


tadaaaaaaaaaa!!!



2010