Followers

Sunday, May 09, 2010

Mengidam Nasik Ayam


pagi tadi sesangat nak makan nasik ayam padahal baru pukul 10.30am
pusing- pusing BB masuk lah kedai ni dari jauh dah nampak ayam tergantung..tak leh tahan. tapi kedai tu kedai cina bole?hentam jeh la sebab sume tukang masak dia indonesia..kot



interior kedai tu cantik cam makan kat shibuya pulak.



Tengok lampu bulat penuh satu kedai.

makan jng tak makan.ayam double yer!!



Tea 'o ais ngan tauge kicap yummmmmmmm..yummmmmmmmmm


sekejap je makan dah abis.licin jugak lah ahahah.


paling best ada satu couple nih ( chinese) yang girl tu pakai uniform skolah-baju kurung.so cute..cam dalam citer sepet.



..bila nak balik kat kaunter kedai tak jumpe pulak logo "HALAL"..alamak...








1 comment:

tantan said...

hehehe
dh kenyang baru perasan
kiki
xpe2 xde org tahu ma
:)