Followers

Wednesday, October 12, 2011

beadwork

KELAS MANIK CHE'WE
''manik ala cleopatra""

 bahan2: Manik , diamonte , stone ,n lain2


 baju hijau  so manik pun ijau ;p
 1: mula2 buat border kat leher  dalam 3 baris .guna warga soft .kalo taknak pakai manik .stone @ diamonte pun boleh.
 2: then sambung letak manik besi ** tak tau nak panggil apa hahha

 3: ulang kaedah sama .tuka2 la layer by layer ikut citarasa anda

 4: nak grand lagi letak stone sebesar ibu jari suami anda!!!

dah siap ;** kalo rasay tak cukup tambah lagi .ulang proses yg sama kat bahagian tanngan !!! selamat mencuba

2 comments:

Anonymous said...

salam. boleh tanya tak? kat mana yea boleh saya dapatkan 'manik besi' tu? tq

MARIAM said...

Bagusnye....tak kedekut ilmu pun....like sgt!!!